for who am i ghona vote it so hard to decide
but my vote goes for Allex :-d
nice work guys

logo_copy.png

CLICK TO VISIT MY PROFILE
>>>FORUM SIGNATURE TUTORIAL>>>MY LATEST CHOP>>>
Allex...i like his idea's:)
tnx guys :)
Srki, nema se tu šta za reć :-d

Ideja ti nije loša alex, ali izgleda mi nedovršeno, i sjena dole izgleda užasno, felge mi se ne sviđaju.. itd.

I vote for srcky
Renato wrote:
Srki, nema se tu šta za reć :-d

Ideja ti nije loša alex, ali izgleda mi nedovršeno, i sjena dole izgleda užasno, felge mi se ne sviđaju.. itd.

I vote for srcky
slazem se s tobom, ali izgleda da sam previse ideja uzeo da radim za nedelju dana posla, nisam bas sve stigao uraditi kako sam nameravao :/
Ako je tako kako ti kažeš, uzmi si određeno vrijeme i dovrši chop onako kako si ga prvo zamislio.. Kažem ideja mi je odlična ALI fali onaj završni dio, a volio bi da ga vidim u cjelosti završenom sa masu detalja i tim spikama, ima potencijala, zato. ;)
Renato wrote:
Ako je tako kako ti kažeš, uzmi si određeno vrijeme i dovrši chop onako kako si ga prvo zamislio.. Kažem ideja mi je odlična ALI fali onaj završni dio, a volio bi da ga vidim u cjelosti završenom sa masu detalja i tim spikama, ima potencijala, zato. ;)
zavrsio bi ja njega za ovaj battle da mi se nisu dani tako poklopili da nisam imao bas vremena radit na autu, sad radim toyotu prius za neki drugi battle pa cu kad njega zavrsim nastaviti ovo :)
Aj Allex zakljucaj ovo...jebes glasanje :)
My DeviantArt
My Portfolio
Facebook page
srcky wrote:
Aj Allex zakljucaj ovo...jebes glasanje :)
HAHA ok :D
Back to top

Please login to post